Prima pagina!
Despre ITEC Brazi
Departamentul de polimeri si intermediari
Departamentul de procese petrochimice
Departamentul de productie
Teme de cercetare si produse noi
Asociatia CHIMINVENT
Stiri
Contact
English version!
 


  << inapoi

O INVENTIE DE MARE INTERES PENTRU SANATATE
- STOP PSORIAZIS SI STOP HEPATITE -

La Institutul de Tehnologie Chimica Brazi dr. ing. C. Andrei a descoperit o noua compozitie si un nou procedeu pentru tratarea psoriazisului si hepatitei C concomitent. Produsul se va inregistra sub marca « PSOROHEPATOSTOP » si contine in compozitie un agent puternic antiviral fara actiune asupra celulelor sanatoase.

Compozitia a fost testata pe doi pacienti voluntari care aveau psoriazis vulgar de peste 40 de ani pe tot corpul, si hepatita cronica C de trei ani, cu varice esofagiene, trombocitopenie si hipertensiune.

Dupa 1,5 luni de tratament, psoriazisul practic a disparut si transaminazele (ALT) au scazut de la
140 la 50.

In timpul tratamentului pacientii se simt bine si isi pastreaza intreaga capacitate de munca.

Costul tratamentului este de cca. 2000 Є/an, comparativ cu tratamentul cu Interferon care costa 40.000 Є /an., iar un transplant de ficat cca. 300.000 Є.

De mentionat ca in cazul tratamentului cu Interferon se cunosc nenumarate efecte secundare, inclusiv aparitia psoriazisului si a altor boli de piele, iar reusita este de cca. 30 % din pacienti.

S-a constatat ca produsul PSOROHEPATOSTOP are efecte benefice si in tratarea diabetului
(cu reducerea importanta a glicemiei), in tratarea bolilor sistemului nervos central si in reducerea procesului de imbatranire.

Pentru inceheirea cercetarilor de elaborare si testare pe cca. 100 de pacienti in clinici specializate ar fi nevoie de cca. 150-200.000 Є (din care 100.000 Є aparatura de laborator).

Asteptam sponsori sau colaboratori cu fonduri financiare in contul Asociatiei CHIMINVENT. 
Vrei ca site-ul tau sa fie afisat pe prima pagina pe www.GOOGLE.ro atunci cand este cautat unul din produsele tale? DA un CLICK aici si noi ne vom ocupa de asta!!!           ::: NET Romania :::  Solutii web & internet pentru afacerea ta!
Copyright © 2004 Institutul de Tehnologie Chimica ITEC SA . Toate drepturile rezervate