/media/entity-images/cyber.json

Cybersecurity

Înscrierile pentru această probă se vor desfășura în perioada 6 martie-17 martie.

Proba de Cybersecurity se va desfășura începând cu ziua de vineri, 31 martie, imediat după deschiderea oficială a proiectului, până duminică, 2 aprilie, dimineața.

Pentru a lua parte la această probă, este recomandat ca participanții să aibă cunoștințe în: Binary Exploitation, Web Injection, Forensics, Reverse Engineering sau altele.

Participanții au la dispoziție 36 ore pentru a rezolva cerințele propuse de echipa Wreck The Line, în parteneriat cu The Few Chosen. Echipele pot fi formate dintr-un număr de maximum 3 oameni, elevi sau studenți.

Pentru îndeplinirea cerințelor, participanții pot utiliza documentație adecvată din orice sursă.

În cadrul acestei probe, participanții vor avea parte de un concurs de tip Capture The Flag(CTF). Proba presupune o serie de provocări contra-cronometru cu diferite grade de dificultate, la finalul cărora există câte un flag. Un flag (sau soluție) este un cod care trebuie identificat atunci când rezolvi un task și care oferă un anumit punctaj, în funcție de nivelul de dificultate. Nu există o procedură standard pentru a găsi soluțiile, așa că se recomandă realizarea mai multor teste și o gândire out-of-the-box pentru descoperirea vulnerabilităților.

Click aici pentru documentație la proba de Cybersecurity!