Despre

iTEC este un concurs dedicat atât studenților, cât și elevilor pasionați de domeniul IT. Ajuns în anul 2019 la ediția cu numărul 13 concursul reunește în fiecare an peste 200 de participanți, aducând în contact mediul academic cu cel economic din acest domeniu prin intermediul companiilor partenere.

 

Concursul se desfășoară sub forma a șase probe: Algoritmică, Embedded Development, Game Development, Graphic Design, Mobile Development și Web Development. Dintre acestea, două sunt probe scurte, cea de Algoritmică şi cea de Graphic Design, iar celelalte patru, de tip maraton, se desfăşoară în decursul a aproximativ 42 de ore.

 

Scopul proiectului este acela de a crea un cadru ideal de competiţie la nivel naţional, oferind următoarele:

  • şansa de a concura cu elevi şi studenţi din toată ţara în vederea obţinerii atât unei diplome recunoscute la nivel naţional, cât şi unui premiu material;

  • mediu propice dezvoltării competenţelor existente şi acumulării de noi cunoştinţe, având acces la opinia unor specialişti în domeniu;

  • şansa de a interacţiona direct cu companiile din sfera IT prin reprezentanţii acestora în cadrul competiţiei, dar şi cu alţi entuziaşti ai domeniului.

 

Editiile anterioare sunt:

iTEC - 2017 Winter Edition

iTEC - 2017

iTEC - 2016

iTEC - 2015

iTEC - 2014

iTEC - 2013