iTEC 2014

Ediția din 2014 a concursului iTEC, concurs organizat de Liga Studenților din Facultatea de Automatică și Calculatoare (Liga AC), s-a bucurat de o popularitate imensă, atât în rândul studenților, cât și al elevilor.

Având 300 de participanți înscriși la cele 6 probe, cea de-a 7-a ediție a concursului iTEC a reprezentat cea mai mare competiție de acest gen din vestul țării.

Cele 6 probe au fost: Desktop Application Development, Mobile Application Development, Embedded Development, Web Development, Algoritmică, robotică. Primele 3 probe s-au desfășurat pe parcursul a 24 de ore, având ca participanți exclusiv studenți. Proba de Web Development a luat startul cu o săptămână înaintea deschiderii oficiale, la aceasta participând atât studenți, cât și elevi. Proba de Algoritmică s-a adresat exclusiv elevilor, aceștia având ocazia să își dovedească abilitățile de programare. În cadrul probei de robotică, studenți și elevi din Europa au construit și programat roboți autonomi, care apoi s-au întrecut în 4 probe diferite.